Ballester Ferrando, David Diplomat en Enfermeria UAB. Llicenciat en Psicologia UdG. Professor Titular d’Universitat. Doctor per la Universitat de Girona. Director del Departament d’Infermeria, UdG. Codirector del Diploma de Postgrau en Arteterapia i del Màster Integratiu en Arteterapia UdG.
(+INFO)

 

 

Banal, Isabel Llicenciada en Belles arts UB. Professora de la ‘*Escola Massana’ en el departament d’Arts Visuals. Escultora.
(+INFO)

 

 

 

Breuil, Clara Actriu, ballarina i artterapeuta, Clara Breuil es forma en la dansa clàssica, contemporània i en l’art dramàtic al Conservatori de Grenoble i en l’Acadèmia Princesse Grace de Muntanya Carlo. Treballa en diverses companyies de dansa i de teatre a França i altres països. Té trobades importants que impacten en el seu treball, com amb Murray Louis, Carolyn Carlson, Suzanne Linke, Mirjam Berns i Serge Poncelet, entre uns altres. (+INFO)

 

 

 

Caño Esteban, Iratxe. Psiquiatra i Psicoterapeuta. Artterapeuta (membre professional de Grefart). Artista plàstica. Llicenciada en Medicina per la Universidad del País Vasco. Especialista en Psiquiatria vía MIR. Postgrau en Artteràpia per la Universitat de Girona. Màster en Artteràpia per la Universitat de Girona. Postgrau de Experta en Psicoterapia Dinàmica per la Universidad de Sevilla. Màster en Teràpia Familiar i de Sistemes per la Universidad de Sevilla. Psiquiatra de Centre de Salut Mental d’Adults (Psiquiatria Comunitària) des de l’any 2000. Àmplia experiència en teràpia grupal i grups reflexius (tipus Balint). Docent del Màster Integratiu en Artteràpia de la UdG.

 

 

 

Capell. Agnès. Llicenciada en BB AA, en l’especialitat d’escultura. Formació en Artteràpia per la AEC i el INECAT (París). Curs d’Especialització en Supervisió i Professionalització en Arteterapia (II), FUdG. Membre professional de Grefart (Associació Professional d’Artterapeutes).Màster en Artteràpia per la UVIC.

 

 

 

Carpio Juan, Isabel. Artterapeuta, Llicenciada en Psicologia UB. COPC. 12777 Formació en Especialització de Supervisió en Artteràpia UdG. Màster Integratiu en Artteràpia. Coordinadora i docent del Diploma de Postgrau en Arteterapia i del Màster integratiu en Artteràpia FUdG. Artteràpia amb joves en CREI (Centre residencial d’educació intensiva i en CRAE (Centre residencial d’acció educativa). Atenció a persones amb discapacitat psíquica en STO (Servei teràpia ocupacional) en Asproseat. Atenció en SIAD (Servei d’informació i atenció a la dona) Membre de la junta de la FEAPA. Vicepresidenta i sòcia fundadora de Grefart.

 

 

Corbella Eguiluz, Susana Artterapeuta (membre professional de Grefart). Ceramista i escultora. Llicenciada en Belles arts per la UPV. Postgrau en Artteràpia per la UdG. Màster en Artteràpia per la UdG. Màster de psicoteràpia grupal analítica en Deusto. Professora de ceràmica nens/as i adults. Artesana. Experiència creativa en nombrosos materials. Experiència com artterapeuta en Salut Mental, Alzheimer i discapacitats. Consulta privada. Bilbao. (+INFO)

 

 

Cortés, Montse

Llicenciada en Belles Arts per la UB. C.A.P. Universitat de Barcelona. Màster Integratiu en Artteràpia UdG. Atenció a nens a una escola d’educació especial. Pràctica privada a Barcelona i Girona. Experiència professional amb infants, joves, adults, gent gran. Docent i tutora del Diploma de postgrau i del Màster Integratiu en Artteràpia de la UdG. montsecorteslecha@gmail.com

 

 

Cseri, Sybille . Llicenciada en Belles arts per la Universitat de Nou Mèxic, Estats Units; especialitzada en Aplicacions Psicoterapèutiques per l’Art en la Universitat de Barcelona i Màster en Artteràpia. És cofundadora de la Asociación Profesional Española de Arteterapeutas (ATE) i membre de la FEAPA (Federació Espanyola d’Associacions Professionals de Arteterapia). (+INFO)

 

 

 

Del Río Diéguez, María. Llicenciada en Belles Arts U.C.M. Doctora per la UCM, Facultat de Belles arts. Master Universitari en Artteràpia U.C.M. Professora de la UAM. Excoordinadora del Màster d’Artteràpia de la U.C.M. Responsable del Programa d’Artteràpia del Hospital de Día Psiquiátrico del Hospital Universitario Puerta del Hierro de Madrid. (+INFO)

 

 

 

Expósito, Alícia Artterapeuta. Llicenciada en Coreografia i Tècniques d’Interpretació de la Dansa (Institut del Teatre de Barcelona). Formació en Artterápia per l’Associació per a l’Expressió i la Comunicació (AEC-Barcelona). Formació en Ioga i Meditació. Màster Integratiu en Artteràpia per la Universitat de Girona. Pràctica privada individual i petit grup. Supervisora de la pràctica professional. Experiència professional amb adults, en residències de gent gran, nens i joves en escoles, instituts i particulars, persones amb discapacitat, integració social, salut mental i equips de treball. Presidenta i cofundadora d’Altrart (Associació d’Artteràpia d’Olot) i vicepresidenta i cofundadora de Grefart. Coordinadora acadèmica, docent i tutora del programa de Màster Integratiu en Artteràpia i del Diploma de Postgrau en Artteràpia de la Universitat de Girona (des de la primera edició). Directora acadèmica de les Jornades d’Artterápia en Salut, Educació i Comunitat a Barcelona, 2015 i Olot 2015 i 2016.

 

Estévez, Abilio. Escriptor cubà establert a Barcelona, és l’autor de novel·les àmpliament reconegudes per la crítica i traduïdes a més de vuit llengües, com a Tuyo es el reino (Premi de la Crítica Cubana en 1999 i Premi al Millor Llibre Estranger del 2000 a França), Los palacios distantes, El navegante dormido i El bailarín ruso de Montecarlo. També ha escrit diversos textos teatrals i altres llibres com Inventario secreto de la Havana. Estévez és un escriptor polifacètic -escriu novel.les, contes, és poeta i dramaturg-, i ha estat premiat en tots aquests gèneres. (+INFO)

 

 

Iannarelli, Maxime. Ballarí i coreògrafo. Expert en Body contact dance & improvisation. MFA in Choreography. Master Dance Unlimited. Hogeschool voor Muziek a Rotterdam. Professor de l’Intitut del Teatre de Barcelona. (+INFO)

 

 

 

Izuel Currià, Miquel Àngel Interessat en la formació professional d’artterapeutes i en el desenvolupament de seminaris sobre el subjecte, l’acte i el procés creador i sobre autors de psicoanàlisi. Atenció artterapèutica i psicoanalítica amb joves, adults i parelles. Experiència dilatada en supervisió clínica, supervisió d’equips professionals i supervisió institucional. Coordinador de projectes comunitaris d’intervenció en Artteràpia. Les arts que practico són escultura i escriptura. (+INFO)

 

 

Manning, Viv Cantant, cantautora, actora, musicoterapeuta. Llicenciada en Belles arts University of Creative Arts UK. Grau superior de música ESMUC. Màster de musicoteràpia UB. Màster (CMT) Formadora (CCI) i examinadora en Estill Voice Training (Voice Craft) EVI-USA. (+INFO)

 

 

 

 

Omenat García, Montse.  Artterapeuta. Màster en Artteràpia per la Universitat de Barcelona. Llicenciada en Belles arts i Diploma en Educació per la Universitat de Barcelona. Sòcia titular i fundadora de la ATE (Asociación profesional española de arteterapeutas).
Professora i supervisora a diferents Màsters d’Artteràpia: Universitat de Barcelona (2005-2010), Universitat de Múrcia (des de 2005). Universitat de Girona (des de 2007), cooperació Universitat Politècnica de València (des de 2012). (+INFO)

 

 

 

Orgillés Boquera, Pilar. Artterapeuta. Diplomada en infermeria (Escola Duran Reynals), Màster en Drogodependències (UB), Màster en Artteràpia (Uvic), Estudis d’Art Dramàtic. Ha exercit com a Jo-Auxiliar Psicodramatista en Salut Mental. Experiència professional amb el camp dels addicions i amb trastorns de la conducta en adults, joves i nens. Dirigeix l’Espai d’Artteràpia a Barcelona. www.pilarorgilles.es

 

 

 

Parramón Rubio, Pere. Llicenciat en història de l’Art per la UdG. Màster en Comunicació i Crítica d’Art UdG. Membre de l’Associació Catalana de Crítics d’Art. Blogger del Huffington Post. (+INFO)

 

 

 

 

Vargas, Enrique. Estudis a l’Escola Nacional d’Art Dramàtic de Bogotà i d’antropologia teatral a la Universitat de Michigan USA. Director del Teatro de los Sentidos. (+ INFO)

 

 

 

 

 

Vallès Villanueva, Joan. Llicenciat en Belles arts per la UB. Postgraduat en Disseny de Materials Didàctics Multimèdia per la UOC i Doctor per la UdG. Professor de la UdG. Coordinador del Màster Interuniversitari d’Arts Visuals i Educació: un Enfocament Construccionista. (+INFO)