Preinscripció

A partir de l’1 de març, les persones que desitgen cursar el diploma de postgrau o el màster han de posar-se en contacte a través del correu electrònic formacio@grefart.org .  És necessari enviar una carta de motivació per iniciar la formació, a més del currículum vitae amb una fotografia tamany carnet.

Matrícula

A partir de l’1 de juny comencen les inscripcions. Per inscriure’s cal emplenar el full d’inscripció a través de la pàgina de matriculació online de la Fundació UdG o personalment a la seu de la Fundació Universitat de Girona. Perquè sigui efectiva, ha de realitzar-se el seu pagament com a màxim 20 dies abans de l’inici del curs.

Una vegada ha estat acceptada la sol·licitud, s’ha de fer una reserva de plaça mitjançant el pagament de 450€ que es descompta de l’import total de la matrícula.

Documentació a presentar per realitzar la matrícula:

– Fotocòpia del DNI i fotocòpia compulsada del títol universitari (o del rebut).

imagen-09Els estudiants que hagin realitzat el Diploma de Postgrau en Artteràpia (45 *ECTS durant el curs 2016-2017) es podran matricular en el Màster Integratiu en Artteràpia (55 ECTS durant el curs 2017 – 2018). Sempre que s’aconsegueixi el nombre mínim d’alumnes.