1000x300

L’Institut de Formació Grefart conjuntament amb la Fundació Universitat de Girona organitza des de 2005 el Diploma de Postgrau i el Màster Integratiu en Artteràpia.

El primer curs del Màster Integratiu en Artteràpia, es correspon amb el Diploma de Postgrau en Artteràpia. En aquest primer any s’aconsegueixen els fonaments d’una concepció teòrica, tècnica, pràctico-metodològica i personal que culminen en el segon any del Màster, havent desenvolupat les competències profesionalizadoreas i la capacitat investigadora.

La formació del Màster està reconeguda com profesionalizadora per la FEAPA (Federación Española de Asociaciones Professionales de Arteterapia). En les edicions anteriors del Diploma de Postgrau i del Màster, més de 500 alumnes han cursat aquesta formació en Artteràpia.

Com a curs iniciació a l’artteràpia i introductori als estudis de postgrau, l’Institut de Formació Grefart organitza el Curs d’estiu d’iniciació a l’Artteràpia a Barcelona i el Curs d’estiu d’iniciació a l’Artteràpia a Bilbao. Es tracta d’una formació de 18 hores que es planteja com un primer acostament a la disciplina i als principis docents de la formació per a aquelles persones que desitgin cursar el Màster. Es donen a conèixer a l’alumne els fonaments teòric-pràctics i metodològics de l’Artteràpia, recursos de l’Artteràpia com a elements d’intervenció. En aquest curs també hi ha presentació de casos de persones i / o col·lectius tractats amb Artteràpia. Part de la formació són els tallers, on l’alumne pot viure l’experiència de la sessió artterapèutica en dispositiu grupal.

mes-info