CURSO DE POSTGRADO DE INICIACIÓN AL ARTETERAPIA

A QUI ES DIRIGEIX EL CURS DE POSTGRAU EN ARTETERAPIA:

– A qui desitgi iniciar-se en el coneixement del Arteterapia des d’un punt de vista consolidat i contrastat per la trajectòria de l’Institut de Formació en *Arteterapia.
– A professionals dels camps de la Salut i la Salut Mental, l’Educació, la intervenció Social i Comunitària i l’Artístic, tant d’Institucions públiques com d’entitats privades que busquen el Arteterapia l’enriquiment professional que aquesta els pugui aportar.

La formació continuada per a diferents col·lectius professionals del camp de la salut, l’educació, el treball social i comunitari, l’artístic,… que volen enriquir el seu treball amb els coneixements que el Arteterapia els pot aportar.

A qui desitgi desenvolupar un currículum profesionalizador en Arteterapia que acabarà cursant el segon any corresponent al Master en Arteterapia (aquest sol es desenvolupa a Barcelona).

DESCARREGA PROGRAMA

TÍTOL Al QUE DÓNA LLOC
Curso de Postgrau d’Iniciació al Arteterapia per la Universitat de Girona

LLOC DE REALITZACIÓ
Centri Terapèutic Creatiu. C/Cadirers 10 Entresòl. 46001 València.

CALENDARI:

En set caps de setmana.
Novembre 15-16-29-30;
Desembre 20-21;
Gener 17-18-30;
Febrer 1-14-15-28-29;
Març 27-28;
Abril 24-25;

Inici: 15 de novembre de 2019
Finalització: 28 de abril de2019

PLACES: Mínim 17 màxim 25

LLENGUA 
Castellà

DADES ECONÒMIQUES
1.290 €

TESTIMONIATGES D’ALUMNES

Vols conèixer una mica més del Arteterapia i les nostres formacions? Mira el següent vídeo.

INFORMACIÓ ADDICIONAL:

El Diploma de Postgrau en Arteterapia ofereix una acurada combinació entre innovació i tradició curricular en la formació en Artteràpia. El currículum d’aquesta formació ha anat desenvolupant-se des de les primeres formacions que es van realitzar en l’Estat Español en el 1999. En ell poden trobar-se la renovació i l’enriquiment de la pràctica professional per als professionals que treballen en els àmbits de la salut, l’educació i la intervenció social i comunitària com a Educadors Socials, Llicenciats en Belles arts, Infermeria, Medicina, Psicologia, Pedagogia i Psicopedagogia, Dinamització cultural i Soci-Comunitària, Mestres i Professors, Assistents i Treballadors Socials i un llarg etc.

L’alumnat acostuma a provenir de diferents comunitats Autònomes de l’Estat i d’altres Estats com Mèxic, Perú, Argentina, Colòmbia, Bèlgica, França…

REQUISITS D’ADMISSIÓ:

– Estar en possessió d’un grau, llicenciatura o diplomatura universitària. (Para les personis que no posseeixin titulació universitària, es valorarà el seu currículum i l’experiència tant personal com a professional en camps afins al *Arteterapia)
– Presentar un CV i un escrit on s’expliquin les motivacions per a la realització del curs.
Fer una entrevista amb la Coordinadora: Beatriu Codonyer Telf. 670 900 901 beatriucod@gmail.com

ADREÇA, COORDINACIÓ I DOCENTS

ADREÇA:
Miquel Izuel Currià, Tel. 00 34 669 319 952. miquelizuelcurria@gmail.com
Llicenciat en Psicologia per la UB. COPC 4.398. Psicoanalista. Master Integratiu en Arteterapia UdG. Master Arts Visuals i Educació, un enfocament contruccionista (UdG, UB, UGr). EuroPsy Specialist in Psychotherapy (EFPA). President de Grefart. Vicepresident de la FEAPA. Vicepresident de CFRONTS (Clínica a les fronteres). Comissari dels Jornades en Arteterapia, Salut i Comunitat. Director i professor del Diploma de Postgrau en Artteràpia i del Màster Integratiu en Artteràpia de la UdG.

COORDINACIÓ:
Beatriu Codonyer, Tel. 00 34 670900901. beatriucod@gmail.com
Artterapeuta. Llicenciada en Belles arts per la UPV. Màster en Arteterapia per la UdG. Màster en Producció Artística per la UPV. Membre Professional de Grefart. Formada en psicologia humanista i psicoanàlisi. Pràctica privada amb nens, adolescents i adults en Centri Terapèutic Creatiu. Responsable del programa de arteterapia amb adolescents AIXÒ NO ÉS ART!, en col·laboració amb el IVAM (Institut Valencià d’Art Modern).

PROFESSORAT

Aulina, Clara. Arteterapeuta. Diploma de Postgrau en Arteterapia i Master integratiu en Arteterapia UdG. Llicenciada en Pedagogia Universitat de Barcelona. Membre professional de Grefart i membre fundadora de Altrart. Tutora del Diploma de Postgrau en Arteterapia i del Master integratiu en Arteterapia UdG. Pràctica privada individual i petit grup a Olot i Girona. Experiència professional amb adults i nens.
Carpio Juan, Isabel. Llicenciada en Psicologia UB. Artterapeuta (Membre professional de *Grefart). Curs I i II d’Especialització en Supervisió en Arteterapia UdG. Màster Integratiu en Artteràpia per la UdG. Coordinadora i docent del Diploma de Postgrau en *Arteterapia i del *Master integratiu en Arteterapia UdG.
Codonyer, Beatriu. Artterapeuta. Llicenciada en Belles arts per la UPV. Màster en Arteterapia per la UdG. Màster en Producció Artística per la UPV. (Membre Professional de Grefart). Formada en psicologia humanista i psicoanàlisi. Ha treballat en l’àmbit sanitari. Artista multidisciplinari i performer. Pràctica privada amb nens,adolescents i adults en Centri Terapèutic Creatiu. Responsable del programa de arteterapia amb adolescents AIXÒ NO ÉS ART!, en col·laboració amb el IVAM (Institut Valencià d’Art Modern)
Expósito Comino, Alicia. Arteterapeuta (membre professional i fundadora de Grefart). Llicenciada en Coreografia i Tècniques d’Interpretació de la Dansa (Institut del Teatre de Barcelona). Curs I i II d’Especialització en Supervisió de Arteterapia de la UdG. Master integratiu en Arteterapia UdG. Coordinadora i docent del Diploma de Postgrau en Arteterapia i del Master integratiu en Arteterapia UdG.
Galán, Ángela. Arteterapeuta. Llicenciada en Antropologia per la Universitat de Granada i Diplomada en Educació Social per la Universitat de Valladolid. *Master Integratiu en Arteterapia per la Universitat de Girona (UdG). Tutora del Master Integratiu en Arteterapia (UdG). Membre professional de Grefart. Estudis Avançats en Teoria de Gènere.
Izuel Currià, Miquel. Llicenciat en Psicologia per la UB. COPC 4.398. Psicoanalista. Master Integratiu en Arteterapia UdG. Master Arts Visuals i Educació, un enfocament contruccionista (UdG, UB, UGr). EuroPsy Specialist in Psychotherapy (EFPA). President de Grefart. Vicepresident de la FEAPA. Vicepresident de CFRONTS (Clínica a les fronteres). Comissari dels Jornades en Arteterapia, Salut i Comunitat. Director i professor del Diploma de Postgrau en Artteràpia i del Màster Integratiu en Artteràpia de la UdG.

DESCOMPTES:
Per a particulars
– Alumnes i exalumnos de la FUdGIF, que hagin realitzat algun Màster, Diplomes de Postgrau o Diplomes d’Especialització: 10% de descompte.
– Persones amb discapacitat:
Per discapacitats igual o superior a 33 %: 5% de descompte. Per discapacitats igual o superior a 65%: 10% de descompte. En tots dos casos cal presentar certificat d’Assistència i Serveis Socials o equivalent.
– Famílies nombroses (cal presentar el carnet acreditatiu): 5% de descompte.
– Persones parades (amb un mínim de 6 mesos a l’atur o que actualment estiguin cobrant la prestació de l’atur (cal presentar el document acreditatiu): 5% de descompte

Empreses
– Empreses que realitzin o hagin realitzat formació a mesura amb la *FUdGIF: 10% de descompte.
– Empreses que matriculin treballadors dins d’un mateix curs (el mateix curs acadèmic)
Dues o tres matrícules: 10% de descompte. A partir de quatre matrícules: 15% de descompte
NOTA: Per a tots els descomptes, tant per a particulars com per a empreses, s’ha de tenir present: No són acumulatius. No s’aplicarà cap descompte que no estigui acreditat.

Descarrega el programa complet aquí.

Sol·licita més informació del Curs de Postgrau iniciació al Artteràpia

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

Informació de:
BarcelonaBilbaoValencia

Formació:

Postgrau 7 caps de setmanaDiploma de postgrau 13 caps de setmanaMàster 2 anys

Telèfon

Accepto la política de privadesa i protecció de dades de Grefart

[recaptcha]