Des de novembre de 2017 i fins a juny de 2018 s’està realitzant a Bilbao el Diploma de Postgrau en Arteterapia organitzat per Grefart i la Universitat de Girona.

L’Alberg de Bilbao Hostel acull als alumnes i les activitats de la formació en Artterapia.

Són 20 els alumnes que han començat aquest curs que es realitza per primera vegada a Bilbao els divendres i dissabtes.

Citant paraules d’alguns dels alumnes i les seves experiències, volem transmetre part del que va succeint en la formació.

“Durant dos dies a la setmana ens endinsem en un món diferent: complex, ric d’idees, de sensacions, de preguntes, i de conceptes, de silencis, de jocs, de poesia, de trobades i desacords, i de pèrdues i de creixement…També de bloquejos, de coses que es desajusten per poder obrir la possibilitat d’ajustar de nou, de diferent manera. No acabaria mai de posar paraules i sempre serien insuficients per explicar de què tracta aquesta formació.”

La coordinació del curs la fa Susana Corbella i l’adreça està a càrrec de Miquel Izuel, director del Màster en Artterapia a Barcelona.

El curs està divideixo en vuit mòduls, entre els quals explica tallers de Artterapia i presentació de casos, tallers artístics, teoria i metodologia de recerca, pràctiques en Artterapia, entre uns altres.

A més, una de les finalitats del curs és desenvolupar competències importants per a la pràctica de la professió, com són les competències arteterapeutica, artístiques, cultural, critica, ètica, comunicativa i creadora.

Actualment els alumnes es troben desenvolupant treball pràctic, acabant el mòdul 2 de tallers artístics, itinerari i producció artística.

Des de l’Institut Grefart estem molt contents amb la rebuda que ha tingut el nostre postgrau en Artterapia i el desenvolupament del present curs.

El grup de futurs professionals del Artterapia estan molt compromesos i entusiasmats amb la seva formació, la qual cosa crea un ambient molt enriquidor durant el procés formatiu.