Jornades de Artterapia Grefart a Argentina

posted in: Sin categoría | 0

El dissabte 28 d’octubre va tenir lloc la primera Jornada Internacional de *Arteterapia de *Grefart en Mar del Plata, Argentina. Comptem amb la participació de Miquel *Izuel *Currià en videoconferència i amb les companyes d’Argentina, les *arteterapeutas *Roxana *Biglia, *Guillermina *Lombardo, Laura *Dix i *Scanio Elsa.

Les jornades es van realitzar a l’Hotel *Atilra, entre les 9 i les 18 *hrs i comptem amb un gran numero d’assistents, els quals van participar de les conferències i activitats de les jornades.

En la seva ponència d’Elsa *Scanio ens parlo de “Reflexions i Intercanvi. Processos clínics en Zona d’Art”, posteriorment *Roxana *Biglia i Laura *Dix van realitzar el taller d’acostament i sensibilització a l’art. A la tarda *Guillermina *Lombardo ens va fer la presentació d’un cas de *Arteterapia.