El Consorci d’Educació de Barcelona amplia el projecte d’intervenció a l’Institut Barcelona Congrés.

L’Artterapeuta Anna Tort, tutora del Diploma de Postgrau i del Màster Integratiu en Artteràpia de la UdG desenvolupa el projecte d’Intervenció en Artteràpia per a alumnes de secundària en horari lectiu a l’Institut Barcelona Congrés que depèn del Consorci d’Educació de Barcelona, format per la Conselleria d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Barcelona.

Amb una experiència de col·laboració de més de quatre anys amb el Consorci, s’han ampliat a cinc els grups de treball amb alumnes de secundària en horari lectiu en aquest institut donats els bons resultats obtinguts en una recerca duta a terme per un investigador de la UOC (Universitat Oberta de Catalunya) i pel decidit suport i treball en comú desenvolupat amb l’Equip Directiu del mateix Institut.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *