INSTITUT DE FORMACIÓ EN ARTTERÀPIA
Amb una experiència acumulada des de l’any 1999 en la formació d’artterapeutes, a partir de l’any 2004 el seu equip professional ha vingut desenvolupant la seva activitat principal amb el Diploma en Artteràpia i el Màster Integratiu en Artteràpia de la UdG juntament amb la Fundació Universitat de Girona, essent la 14ª edició del postgrau i la 13ª del Màster les que començaran aquesta propera tardor.

L’Institut de formació en Artteràpia Grefart actualment realitza la seva formació en Artteràpia a Barcelona, València, Bilbao, el Perú i l’Argentina.

BARCELONA

MÀSTER EN ARTTERÀPIA2020-2022: BARCELONA

Inscripcions a partir de març de 2020. Les persones que desitgin cursar el MÀSTER EN ARTTERÀPIA han de posar-se en contacte via email amb formacio@grefart.org enviant una carta de motivació i currículum vitae.

+ INFO

VALENCIA

CURS DE POSTGRAU INICIACIÓ AL ARTTERAPIA VALENCIA 2020

De novembre de 2020 a març de 2021 es realitzés a València el Curs de Postgrau Iniciació al Artterapia

+INFO

BILBAO

DIPLOMA DE POSTGRAU INICIACIÓ AL ARTTERAPIA BILBAO 2020

Sol·licita més informació per al diploma de Postgrau 2020 a realitzar-se a Bilbao. Consulta detalls. Inici del curs octubre 2020.

+INFO

PERÚ

DIPLOMA DE POSTGRAU UNIVERSITARI EN ARTTERÀPIA AREQUIPA – EL PERÚ

Ja estan obertes les inscripcions per al Diploma de Postgrau Universitari en Arequipa, el Perú. Inici del curs 3 de abril de 2020.

+ INFO